IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topic
> novi vozniki, novi vozniki
STANE
post Dec 28 2007, 09:51 AM
Post #1

Predsednik ASC MUSTANG

Group: Moderator
Member No.: 29
Spol: Desc
Klub: ASC Mustang

No evo zaključili smo sezono 2007, čez dva dni pa potečejo prestopni roki za tekmovalce.
Ob tej priliki bi rad obvestil, da imamo enega čist novega člana tekmovalca GAŠPERJA PLEVEL,
danes pa se je ponovno včlanil kot tekmovalec naš prijatel PETER KOSEC - PIPI.
PA SMO SPET MAL MOČNEJŠI AlelujaBravo.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
jerman.vojko
post Dec 29 2007, 03:45 PM
Post #2

Enocilindraš

Group: Uporabnik
From: Nova Štifta pri Gornjem Gradu
Member No.: 154
Klub: Sem navijač

A se že ve kakšen avto bo vozil Plevel Gašper.Pa jaz bi se tud včlanil vozil ne bi ker avta nimam več bi bil pa simpatizer vašega kluba.

+Quote Post
dulecar
post Dec 29 2007, 05:15 PM
Post #3

Enocilindraš

Member No.: 15

vozil bo bivšega Kavčičevega buggya fiat 2000 ccm3 zadnji pogon!
če se ne motim?
lahko pa da sam kaj slik gor da vidmo!
vem pa da je še mlad!

lp

QUOTE(jerman.vojko @ Dec 29 2007, 03:45 PM) *
A se že ve kakšen avto bo vozil Plevel Gašper.Pa jaz bi se tud včlanil vozil ne bi ker avta nimam več bi bil pa simpatizer vašega kluba.

Attached thumbnail(s)
Attached Image

--------------------
**Jeriha**

+Quote Post
gasp_
post Dec 30 2007, 12:22 PM
Post #4

Enocilindraš

From: Tunjice
Member No.: 152

Živjo vsem!
No pa da se javim in malo predstavim. Kot je napisal dulecar, prihaja še en mulc, doma iz Tunc, dijak Vegove, nor na komp in avtomobile. S familijo hodimo na vse dirke, lani smo se pa odločil in kupil buggyja. Zdej je čas, da zastavim, tako smo vse krompirjeve počitnice šmerglal, štrihal in popravlal buggyja. Tko, ima že mustangovo barvo, tud skin sem že naredil, fotke pa pošljem, brez skrbi.

Srečno, zdravo in uspešno vsem, v novem letu pa čimveč pokalov v Mustangovih rokah.

P.S.: A se Mustangi na silvestra kje dobimo?! Jest mam kar nekaj municije in bi bil vesel, če smo kje skupaj. plesalci.gif

--------------------

+Quote Post
Cecil
post Dec 30 2007, 01:34 PM
Post #5

dvocilindraš

From: prelepa gorenjska
Member No.: 226
Spol: Baba

QUOTE(gasp_ @ Dec 30 2007, 12:22 PM) *
Živjo vsem!
No pa da se javim in malo predstavim. Kot je napisal dulecar, prihaja še en mulc, doma iz Tunc, dijak Vegove, nor na komp in avtomobile. S familijo hodimo na vse dirke, lani smo se pa odločil in kupil buggyja. Zdej je čas, da zastavim, tako smo vse krompirjeve počitnice šmerglal, štrihal in popravlal buggyja. Tko, ima že mustangovo barvo, tud skin sem že naredil, fotke pa pošljem, brez skrbi.

Srečno, zdravo in uspešno vsem, v novem letu pa čimveč pokalov v Mustangovih rokah.

P.S.: A se Mustangi na silvestra kje dobimo?! Jest mam kar nekaj municije in bi bil vesel, če smo kje skupaj. plesalci.gif

Pa punce tud še nima, ma pa brata.... smjesno.gif

Testiral ga je v Rupi, evo ga

Attached Image

--------------------

Srečen je tisti,ki srečo čuti in ima okoli sebe ljudi ki jim lahko daje ljubezen.

+Quote Post
jerman.vojko
post Dec 30 2007, 05:40 PM
Post #6

Enocilindraš

From: Nova Štifta pri Gornjem Gradu
Member No.: 154

Ta avto je pa nekoč vozil Srečo Vrhovc v njem je bil pa motor od lade.Šov je pa ta motor v franže v Jastrebarskem ker se mu je Grašič Andrej Z mojim bmwjem zaletu v rit. Srečo tega ne bo nikol pozabil.

+Quote Post
dulecar
post Dec 30 2007, 10:18 PM
Post #7

Enocilindraš

Member No.: 15

QUOTE(Cecil @ Dec 30 2007, 01:34 PM) *
QUOTE(gasp_ @ Dec 30 2007, 12:22 PM) *
Živjo vsem!

Pa punce tud še nima, ma pa brata.... smjesno.gif

Testiral ga je v Rupi, evo ga

Attached Image

gasp na tem avtu mi je všeč:

This post has been edited by dulecar: Dec 30 2007, 10:19 PM
Attached image(s)
Attached Image Attached Image

--------------------
**Jeriha**

+Quote Post
STANE
post Jan 1 2008, 05:56 PM
Post #8

Predsednik ASC MUSTANG

Zdej je pa čas da popravim in seveda dopolnim moj prejšnji prispevek o novih članih 2bananasd.gif
Kot nove člane sem predstavil le tekmovalce, naj pa povem, da imamo poleg njih še dva nova člana. AlelujaBravo.gif
Prva je naša nova tajnica Cilka Plevel je pa ponosna mati našega novega tekmovalca Gašperja. hi5.gif
Potem pa je tukaj še Milan Vrlinšek ta pa je moj sotekmovalec iz osemdesetih let tako zvani ŠKODIČKA. welcome.gif

Vsi pa ki sprašujete in se želite pridružiti naši avtokros karavani ter se včlaniti kot tekmovalec je potrebno napisati nekaj vrstic o sebi saj o sprejemu novih tekmovalcev odloča upravni odbor na podlagi vloge, če pa želite pristopiti kot član pa vas lahko sprejme po razgovoru upravni odbor brez poprejšnje vloge. wave.gif welcome.gif

This post has been edited by STANE: Jan 1 2008, 05:58 PM

+Quote Post
Cecil
post Jan 2 2008, 01:14 AM
Post #9

dvocilindraš

From: prelepa gorenjska
Member No.: 226

QUOTE(STANE @ Jan 1 2008, 05:56 PM) *
Zdej je pa čas da popravim in seveda dopolnim moj prejšnji prispevek o novih članih 2bananasd.gif
Kot nove člane sem predstavil le tekmovalce, naj pa povem, da imamo poleg njih še dva nova člana. AlelujaBravo.gif
Prva je naša nova tajnica Cilka Plevel je pa ponosna mati našega novega tekmovalca Gašperja. hi5.gif
Potem pa je tukaj še Milan Vrlinšek ta pa je moj sotekmovalec iz osemdesetih let tako zvani ŠKODIČKA. welcome.gif

Vsi pa ki sprašujete in se želite pridružiti naši avtokros karavani ter se včlaniti kot tekmovalec je potrebno napisati nekaj vrstic o sebi saj o sprejemu novih tekmovalcev odloča upravni odbor na podlagi vloge, če pa želite pristopiti kot član pa vas lahko sprejme po razgovoru upravni odbor brez poprejšnje vloge. wave.gif welcome.gif

Kot ste verjetno že opazili, se zadnje čase večkrat kaj oglašam, saj menim, da ko se najstnik spusti v tak šport kot je avtokros, mora biti z njim tudi družina in tko smo "padl notr", sama sem pa tudi zelo "dirkaške narave" woowoo.gif. Ker sva se takoj zelo navdušila nad dobrim sprejemom kluba ASC Mustang Domžale, članom društva in predsednika Staneta respect.gif , sva se z Gašperjem odločila, da se v klub tudi včlaniva. Hvala za dobrodošlico in za zaupanje, v veselje nama je biti člana tako fajn in tako uspešne ekipe in naj bo naše geslo SKUPAJ SMO MOČNEJŠI IN BOLJŠI, ker so tudi uspehi posameznikov odvisni od dobrega trenerja in spremljajoče ekipe. Tako bom izkoristila tudi to priliko, da se še enkrat zahvalim in vam vsem zaželim predvsem zdravja, naj vam bo sreča naklonjena (tekmovalcem predvsem na tekmah), in da bi ostali še naprej tako fajn ekipa! grouphug.gif welcome.gif
PRAV LEPO VAS POZDRAVLJAM!

--------------------

Srečen je tisti,ki srečo čuti in ima okoli sebe ljudi ki jim lahko daje ljubezen.

+Quote Post
aj_m_krejzi
post Jan 10 2008, 05:47 PM
Post #10

dvocilindraš

From: Klanec/Komenda
Member No.: 14

V Komendo se je pred nekaj dnevi uvozil nov buggy! Gre za tatro 3500 novega lastnika Staneta Grgiča. Ostalo naj pa še malo ostane zavito... 2bananasd.gif

+Quote Post
subaru-Knez
post Jan 11 2008, 09:22 AM
Post #11

Enocilindraš

Member No.: 145
Klub: AMK FEŠTAJN

QUOTE(aj_m_krejzi @ Jan 10 2008, 05:47 PM) *
V Komendo se je pred nekaj dnevi uvozil nov buggy! Gre za tatro 3500 novega lastnika Staneta Grgiča. Ostalo naj pa še malo ostane zavito... 2bananasd.gif

NORO!!! AlelujaBravo.gif
stari gor v Komendi ste cist podivjal bananadevil.gif

+Quote Post
tanjuška
post Mar 27 2008, 01:54 PM
Post #12

Pešak
*

From: Kranjska Gora + Zg. Besnica
Member No.: 248
Klub: Drugo

jz mam pa en uprašanje, čist tko informativno me zanima

vi mate ta klub prjavlen an in k delate prijavo kluba, ste jo naredl samo za avtokros al ste tud za druge kategorije naredil, recimo supermoto, motokors, supersport,...? ker jz sm prjavlena v enmu klubu v novi gorici (ales.ca-racing) in oni se sicer bolj ukvarjajo z rallyjam in kartingom, ampak majo pa tko klub registriran, da lahko tud motoristi zravn uletimo, u tem primeru sm jz uletela za supermoto.

kako mate pol vi to uštiman, tud tko al strogo samo avtokros?

če je pa to skrivnost, se vam pa že v naprej opravičujem, če pa ni pa hvala za odgovor smile.gif

--------------------

+Quote Post
se-ma
post Mar 27 2008, 02:01 PM
Post #13

PRESS

Member No.: 2
Klub: Nisem član nobenega kluba

Z takimi vprašanji se pa na predsednika ASC Mustang obrni STANE mu je ime, najbolje da mu pošlješ sporočilo.

--------------------

+Quote Post
tanjuška
post Mar 27 2008, 02:04 PM
Post #14

Pešak
*

QUOTE(se-ma @ Mar 27 2008, 02:01 PM) *
Z takimi vprašanji se pa na predsednika ASC Mustang obrni STANE mu je ime, najbolje da mu pošlješ sporočilo.

aja oh sj če bo vidu, bo že odpisau, če pa ne pa ne, sj ni nč panike, sam firbčna sm, sam upam, da nau kej hud. ka ti mislš? unsure.gif

--------------------

+Quote Post
se-ma
post Mar 27 2008, 02:08 PM
Post #15

PRESS

a da bo Stane hud bananadevil.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif

--------------------

+Quote Post
tanjuška
post Mar 27 2008, 02:12 PM
Post #16

Pešak
*

QUOTE(se-ma @ Mar 27 2008, 02:08 PM) *
a da bo Stane hud bananadevil.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif umruodsmeha.gif

me veseli, da te u jok od smeha spravlam hehe

ok no pol predvidevam, da nau yahu

--------------------

+Quote Post
se-ma
post Mar 27 2008, 02:20 PM
Post #17

PRESS

Evo, Stane v vsej svoji HUDOBI bananadevil.gif bananadevil.gif

This post has been edited by se-ma: Mar 27 2008, 02:25 PM

--------------------

+Quote Post
tanjuška
post Mar 27 2008, 02:33 PM
Post #18

Pešak
*

u matr, sama zloba ga je, nooooooooooooooot hehe

ej pa nehej ga upravlat, bo dež, aja ne, sj si desc, no pol bo ša še hujš, bo sneg!!!!

--------------------

+Quote Post
STANE
post Mar 30 2008, 09:12 PM
Post #19

Predsednik ASC MUSTANG

Hoj bananadance.gif no pa sem pr računalniku 2bananasd.gif
Če registriraš klub je pametno v da v zapisniku ustanovitvenega občnega zbora navedeš bolj splošno dejavnost. Primer je ko pogledaš že samo nazive klubov (avto sport klub..,moto sport klub.., ali samo sport klub... in podobno ) seveda kaj pa bo klub počel, oziroma s katero dejavnostjo se bo ukvarjal, je pa odvisno od marljivosti članov in vodstva kluba. wave.gif
Če pa te zanima kaj več pa me lahko tudi pokličeš 041 647 524

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th September 2010 - 07:05 AM