![]() ![]() |
Dec 28 2007, 09:51 AM
|
|
![]() Predsednik ASC MUSTANG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 399 Joined: 2-September 05 Member No.: 29 Spol: Desc Klub: ASC Mustang |
No evo zaključili smo sezono 2007, čez dva dni pa potečejo prestopni roki za tekmovalce.
Ob tej priliki bi rad obvestil, da imamo enega čist novega člana tekmovalca GAŠPERJA PLEVEL, danes pa se je ponovno včlanil kot tekmovalec naš prijatel PETER KOSEC - PIPI. PA SMO SPET MAL MOČNEJŠI |
|
|
|
Dec 29 2007, 03:45 PM
|
|
![]() Enocilindraš ![]() ![]() ![]() Group: Uporabnik Posts: 112 Joined: 28-January 07 From: Nova Štifta pri Gornjem Gradu Member No.: 154 Spol: Desc Klub: Sem navijač |
A se že ve kakšen avto bo vozil Plevel Gašper.Pa jaz bi se tud včlanil vozil ne bi ker avta nimam več bi bil pa simpatizer vašega kluba.
|
|
|
|
Dec 29 2007, 05:15 PM
|
|
|
Enocilindraš ![]() ![]() ![]() Group: Uporabnik Posts: 139 Joined: 6-June 05 Member No.: 15 Spol: Desc Klub: ASC Mustang |
vozil bo bivšega Kavčičevega buggya fiat 2000 ccm3 zadnji pogon!
če se ne motim? lahko pa da sam kaj slik gor da vidmo! vem pa da je še mlad! lp A se že ve kakšen avto bo vozil Plevel Gašper.Pa jaz bi se tud včlanil vozil ne bi ker avta nimam več bi bil pa simpatizer vašega kluba. -------------------- **Jeriha**
|
|
|
|
Dec 30 2007, 12:22 PM
|
|
![]() Enocilindraš ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 132 Joined: 20-January 07 From: Tunjice Member No.: 152 Spol: Desc Klub: ASC Mustang |
Živjo vsem!
No pa da se javim in malo predstavim. Kot je napisal dulecar, prihaja še en mulc, doma iz Tunc, dijak Vegove, nor na komp in avtomobile. S familijo hodimo na vse dirke, lani smo se pa odločil in kupil buggyja. Zdej je čas, da zastavim, tako smo vse krompirjeve počitnice šmerglal, štrihal in popravlal buggyja. Tko, ima že mustangovo barvo, tud skin sem že naredil, fotke pa pošljem, brez skrbi. Srečno, zdravo in uspešno vsem, v novem letu pa čimveč pokalov v Mustangovih rokah. P.S.: A se Mustangi na silvestra kje dobimo?! Jest mam kar nekaj municije in bi bil vesel, če smo kje skupaj. -------------------- |
|
|
|
Dec 30 2007, 01:34 PM
|
||
![]() dvocilindraš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 300 Joined: 10-September 07 From: prelepa gorenjska Member No.: 226 Spol: Baba Klub: ASC Mustang |
Živjo vsem! No pa da se javim in malo predstavim. Kot je napisal dulecar, prihaja še en mulc, doma iz Tunc, dijak Vegove, nor na komp in avtomobile. S familijo hodimo na vse dirke, lani smo se pa odločil in kupil buggyja. Zdej je čas, da zastavim, tako smo vse krompirjeve počitnice šmerglal, štrihal in popravlal buggyja. Tko, ima že mustangovo barvo, tud skin sem že naredil, fotke pa pošljem, brez skrbi. Srečno, zdravo in uspešno vsem, v novem letu pa čimveč pokalov v Mustangovih rokah. P.S.: A se Mustangi na silvestra kje dobimo?! Jest mam kar nekaj municije in bi bil vesel, če smo kje skupaj. Pa punce tud še nima, ma pa brata.... Testiral ga je v Rupi, evo ga -------------------- |
|
|
|
||
Dec 30 2007, 05:40 PM
|
|
![]() Enocilindraš ![]() ![]() ![]() Group: Uporabnik Posts: 112 Joined: 28-January 07 From: Nova Štifta pri Gornjem Gradu Member No.: 154 Spol: Desc Klub: Sem navijač |
Ta avto je pa nekoč vozil Srečo Vrhovc v njem je bil pa motor od lade.Šov je pa ta motor v franže v Jastrebarskem ker se mu je Grašič Andrej Z mojim bmwjem zaletu v rit. Srečo tega ne bo nikol pozabil.
|
|
|
|
Dec 30 2007, 10:18 PM
|
||
|
Enocilindraš ![]() ![]() ![]() Group: Uporabnik Posts: 139 Joined: 6-June 05 Member No.: 15 Spol: Desc Klub: ASC Mustang |
Živjo vsem! No pa da se javim in malo predstavim. Kot je napisal dulecar, prihaja še en mulc, doma iz Tunc, dijak Vegove, nor na komp in avtomobile. S familijo hodimo na vse dirke, lani smo se pa odločil in kupil buggyja. Zdej je čas, da zastavim, tako smo vse krompirjeve počitnice šmerglal, štrihal in popravlal buggyja. Tko, ima že mustangovo barvo, tud skin sem že naredil, fotke pa pošljem, brez skrbi. Srečno, zdravo in uspešno vsem, v novem letu pa čimveč pokalov v Mustangovih rokah. P.S.: A se Mustangi na silvestra kje dobimo?! Jest mam kar nekaj municije in bi bil vesel, če smo kje skupaj. Pa punce tud še nima, ma pa brata.... Testiral ga je v Rupi, evo ga gasp na tem avtu mi je všeč: This post has been edited by dulecar: Dec 30 2007, 10:19 PM
Attached image(s)
-------------------- **Jeriha**
|
|
|
|
||
Jan 1 2008, 05:56 PM
|
|
![]() Predsednik ASC MUSTANG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 399 Joined: 2-September 05 Member No.: 29 Spol: Desc Klub: ASC Mustang |
Zdej je pa čas da popravim in seveda dopolnim moj prejšnji prispevek o novih članih
Kot nove člane sem predstavil le tekmovalce, naj pa povem, da imamo poleg njih še dva nova člana. Prva je naša nova tajnica Cilka Plevel je pa ponosna mati našega novega tekmovalca Gašperja. Potem pa je tukaj še Milan Vrlinšek ta pa je moj sotekmovalec iz osemdesetih let tako zvani ŠKODIČKA. Vsi pa ki sprašujete in se želite pridružiti naši avtokros karavani ter se včlaniti kot tekmovalec je potrebno napisati nekaj vrstic o sebi saj o sprejemu novih tekmovalcev odloča upravni odbor na podlagi vloge, če pa želite pristopiti kot član pa vas lahko sprejme po razgovoru upravni odbor brez poprejšnje vloge. This post has been edited by STANE: Jan 1 2008, 05:58 PM |
|
|
|
Jan 2 2008, 01:14 AM
|
|
![]() dvocilindraš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 300 Joined: 10-September 07 From: prelepa gorenjska Member No.: 226 Spol: Baba Klub: ASC Mustang |
Zdej je pa čas da popravim in seveda dopolnim moj prejšnji prispevek o novih članih Kot nove člane sem predstavil le tekmovalce, naj pa povem, da imamo poleg njih še dva nova člana. Prva je naša nova tajnica Cilka Plevel je pa ponosna mati našega novega tekmovalca Gašperja. Potem pa je tukaj še Milan Vrlinšek ta pa je moj sotekmovalec iz osemdesetih let tako zvani ŠKODIČKA. Vsi pa ki sprašujete in se želite pridružiti naši avtokros karavani ter se včlaniti kot tekmovalec je potrebno napisati nekaj vrstic o sebi saj o sprejemu novih tekmovalcev odloča upravni odbor na podlagi vloge, če pa želite pristopiti kot član pa vas lahko sprejme po razgovoru upravni odbor brez poprejšnje vloge. Kot ste verjetno že opazili, se zadnje čase večkrat kaj oglašam, saj menim, da ko se najstnik spusti v tak šport kot je avtokros, mora biti z njim tudi družina in tko smo "padl notr", sama sem pa tudi zelo "dirkaške narave" PRAV LEPO VAS POZDRAVLJAM! -------------------- |
|
|
|
Jan 10 2008, 05:47 PM
|
|
![]() dvocilindraš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Uporabnik Posts: 350 Joined: 3-June 05 From: Klanec/Komenda Member No.: 14 Spol: Desc Klub: Sem navijač |
V Komendo se je pred nekaj dnevi uvozil nov buggy! Gre za tatro 3500 novega lastnika Staneta Grgiča. Ostalo naj pa še malo ostane zavito...
|
|
|
|
Jan 11 2008, 09:22 AM
|
|
![]() Enocilindraš ![]() ![]() ![]() Group: Uporabnik Posts: 139 Joined: 1-January 07 Member No.: 145 Spol: Desc Klub: AMK FEŠTAJN |
|
|
|
|
Mar 27 2008, 01:54 PM
|
|
![]() Pešak ![]() Group: Uporabnik Posts: 37 Joined: 26-March 08 From: Kranjska Gora + Zg. Besnica Member No.: 248 Spol: Baba Klub: Drugo |
jz mam pa en uprašanje, čist tko informativno me zanima
vi mate ta klub prjavlen an in k delate prijavo kluba, ste jo naredl samo za avtokros al ste tud za druge kategorije naredil, recimo supermoto, motokors, supersport,...? ker jz sm prjavlena v enmu klubu v novi gorici (ales.ca-racing) in oni se sicer bolj ukvarjajo z rallyjam in kartingom, ampak majo pa tko klub registriran, da lahko tud motoristi zravn uletimo, u tem primeru sm jz uletela za supermoto. kako mate pol vi to uštiman, tud tko al strogo samo avtokros? če je pa to skrivnost, se vam pa že v naprej opravičujem, če pa ni pa hvala za odgovor -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2008, 02:01 PM
|
|
|
PRESS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 332 Joined: 26-May 05 From: Tunjice Member No.: 2 Spol: Desc Klub: Nisem član nobenega kluba |
Z takimi vprašanji se pa na predsednika ASC Mustang obrni STANE mu je ime, najbolje da mu pošlješ sporočilo.
-------------------- |
|
|
|
Mar 27 2008, 02:04 PM
|
|
![]() Pešak ![]() Group: Uporabnik Posts: 37 Joined: 26-March 08 From: Kranjska Gora + Zg. Besnica Member No.: 248 Spol: Baba Klub: Drugo |
Z takimi vprašanji se pa na predsednika ASC Mustang obrni STANE mu je ime, najbolje da mu pošlješ sporočilo. aja oh sj če bo vidu, bo že odpisau, če pa ne pa ne, sj ni nč panike, sam firbčna sm, sam upam, da nau kej hud. ka ti mislš? -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2008, 02:08 PM
|
|
|
PRESS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 332 Joined: 26-May 05 From: Tunjice Member No.: 2 Spol: Desc Klub: Nisem član nobenega kluba |
a da bo Stane hud
-------------------- |
|
|
|
Mar 27 2008, 02:12 PM
|
|
a da bo Stane hud me veseli, da te u jok od smeha spravlam hehe ok no pol predvidevam, da nau yahu -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2008, 02:20 PM
|
|
|
Evo, Stane v vsej svoji HUDOBI
This post has been edited by se-ma: Mar 27 2008, 02:25 PM -------------------- |
|
|
|
Mar 27 2008, 02:33 PM
|
|
u matr, sama zloba ga je, nooooooooooooooot hehe
ej pa nehej ga upravlat, bo dež, aja ne, sj si desc, no pol bo ša še hujš, bo sneg!!!! -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 30 2008, 09:12 PM
|
|
Hoj
Če registriraš klub je pametno v da v zapisniku ustanovitvenega občnega zbora navedeš bolj splošno dejavnost. Primer je ko pogledaš že samo nazive klubov (avto sport klub..,moto sport klub.., ali samo sport klub... in podobno ) seveda kaj pa bo klub počel, oziroma s katero dejavnostjo se bo ukvarjal, je pa odvisno od marljivosti članov in vodstva kluba. Če pa te zanima kaj več pa me lahko tudi pokličeš 041 647 524 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2010 - 07:05 AM |